Kartlı Geçiş Sistemleri - TURNİKE

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, kart geçiş sistemi şimdi tercih edilmektedir. turnike sistemleri, sundukları kolaylık ve hizmet nedeniyle işiniz ve üyeleriniz için her açıdan bir avantajdır.

Spor salonunuzun gelişen teknolojisindeki yenilikleri takip eden bir işletme sahibi olarak, müşterileriniz de güzel bir yer için ön değerlendirme yapabilir. Bir insan bir alana girdiğinde, 3 dakika kadar kısa bir sürede bilincinde uzayı nasıl gördüğünü oyuyor. Modern bir algı oluşturmak ve iyi hizmet verdiğinizi göstermek için ilk adımınızın teknolojideki yenilikleri değerlendirmek olduğunu söylemeliyiz.



Kartlı Turnike Erişim Kontrol Sistemi Programı ve yazılımı belirtilen jimnastik salonunda kullanılacak "Akıllı Turnike Uygulama Alanları", Gymsoft® içerisinde tasarlanmıştır.

Turnike Programı ve Yazılımı, Çalışan Takip ve Üyelik Gerektiren Giriş Noktalarına Tamamen Uyumlu, Gelişmiş Raporlar Sunuyor.

Smart Turnikede üyeleriniz, Mobilkart (mobil geçiş anahtarı), Üye Kartı, Bileklik veya Giriş - Çıkışlı Alternatif Geçiş Anahtarları gibi Spor Salonu.

Gymsoft® Smart Turnike Üyenizin Doğum Gününü Kutluyor, Hangi Paketleri Kullandığınızı, Kalan Günleri, Borç veya Taksit Yükümlülüğü Varsa ve Üyenize Bilgi Atanıyor, Abonelikten Çıkmış Üye Alım, Aylık Paketler

Entegre Ekranlı Gymsoft® Smart Online Turnike ile birleştiğinde, Spor Merkeziniz Çok Şık Bir Görünüm Kazanır ve Teknolojiyle Uyumludur.

Turnike Geçiş Sistemi Kayıtları ve Sınırsız Cihaz Erişimli Diğer Raporlar (Bilgisayar, Akıllı Telefon, Tablet, Playstation vb.) Çevrimiçi Her Yerden Çevrimiçi (Çevrimiçi)

Gelişmiş Yazılım ile Akıllı Turnike. Akıllı Otomatik Turnike Geçiş Kontrol Sistemi Teknik Özellikleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Turnike Geçiş Kontrol ve Üye Takip Yazılımı

Spor salonu üye takip programı ve spor salonu yönetim yazılımı